Over ons


B-TAM is een bouwkundig teken- & adviesbureau uit Coevorden en is het juiste adres als u bouwplannen heeft.

Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering kunnen wij voor u verzorgen. Hierdoor kunt u bouwen zonder zorgen!

Werkzaamheden die wij o.a. voor u kunnen verzorgen zijn:

 • schetsontwerp
 • 3D visualisaties
 • bouwaanvraag
 • statische berekeningen
 • bouwfysische berekeningen
 • bouwbesluitberekeningen
 • bestekstekeningen
 • bestekomschrijving / werkomschrijving
 • aanbesteding
 • toezicht
 • oplevering

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wie zijn wijWat doen wijWaar zijn wij
B-TAM is een zelfstandig onafhankelijk bouwkundig teken- & adviesbureau uit Coevorden dat over ruim 20 jaar werkervaring beschikt. B-TAM werkt samen met een aantal andere zelfstandige bureaus, waardoor wij ook in staat zijn grote projecten te realiseren

B-TAM gaat voor vernieuwende, duurzame en energiezuinige oplossingen. Naast woningbouw behoort ook utiliteitsbouw tot ons werkgebied. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.

B-TAM kan u helpen met al uw bouwkundige zaken. Van ontwerp tot en met de oplevering kunnen wij voor u organiseren. Doordat wij met de allernieuwste software werken kunnen wij uw ontwerpen in 3D visualiseren. Het is zelfs mogelijk om virtueel door uw toekomstige bouwwerk te lopen. Zo kunt u een goed beeld krijgen voordat het bouwwerk gebouwd is.

Voordat u mag gaan bouwen is meestal een bouwvergunning noodzakelijk. B-TAM kan alle benodigde bouwkundige tekeningen en bouwfysische berekeningen voor u maken. De regelgeving voor het bouwen wordt steeds strenger. Heeft u problemen of geschillen met de gemeente dan kan B-TAM u daarbij helpen.

Wilt u een goede prijsvergelijking maken van diverse aannemers dan is het verstandig om een werkomschrijving of een bestek te laten maken. Hierin staat exact omschreven wat en hoe er gebouwd moet worden. Hierdoor weet u precies wat u krijgt en kunnen er geen appels met peren worden vergeleken. B-TAM kan dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Heeft u een aannemer uitgekozen voor uw bouwwerk en wilt u dit binnen de opgegeven tijd en budget realiseren dan is het mogelijk om B-TAM hierop toe te laten zien door toezicht te laten houden. B-TAM zal tijdens het toezicht ook de bouwkundige kwaliteit en regelgeving in de gaten houden. Hierdoor bent u verzekerd dat het bouwwerk voldoet aan uw wensen en de gestelde eisen van de gemeente.

Dankzij de mogelijkheid om samen met B-TAM op te leveren weet u waar u aan toe bent. Door middel van een visuele inspectie krijgt u een overzicht van zichtbare bouwkundige gebreken. Dit is erg belangrijk, want als u de gebreken bij oplevering niet meldt, dan kunnen deze later mogelijk niet meer worden verhaald op de aannemer.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.