Gramsbergen (Garstlanden)


Woongebied Garstlanden ligt ten noorden van Gramsbergen, tussen de spoorlijn Zwolle-Emmen en de bestaande bebouwing van Gramsbergen. Het woongebied Garstlanden is ruim opgezet, sluit goed aan op de bestaande bebouwing en past prima bij het groene, dorpse en landelijke karakter van Gramsbergen.

Garstlanden IV ligt ten noorden van de bestaande woonwijk en ten zuiden van de Oostermaatsteeg. Garstlanden IV wordt ontsloten door de weg die loopt vanaf de kruising van Het Broekbos met Het Spijk richting de Oostermaatsteeg. Daarnaast wordt in oost-westelijke richting een weg aangelegd die aansluit op de kruising van de Hoge Esch met de Ooster Esch. In het gebied is veel ruimte voor water, groen en spelen, zoals in de zone langs de Hoge Esch.

In totaal is hier de komende jaren ruimte voor 150 nieuwe woningen. Het gaat om vrijstaande, twee-onder-een-kapwoningen, rijenwoningen en appartementen. De verschillende typen koop- en huurwoningen zijn bedoeld voor starters, kleine huishoudens, gezinnen en ouderen.

Waar groen in de wijk komt, zetten we in het groenplan. Het tijdelijke ontwerp van dit plan kunt u onderaan deze pagina bekijken.

Woningbouw in twee fases
De woningen in Garstlanden IV worden in twee fases gebouwd. In de eerste fase wordt gebouwd in de oostelijke helft van het gebied. Het gaat om:

21 vrijstaande woningen
28 twee-onder-een-kapwoningen
19 rijenwoningen

Voor meer informatie voor de mogelijkheden op deze bouwkavels neem vrijblijvend contact met ons op (0524-22 24 60) of per e-mail (info@b-tam.nl)

Inmiddels heeft B-TAM al een aantal woningen gerealiseerd op plan Garstlanden:
Nieuwbouw vrijstaande woning Het Spijk
Nieuwbouw vrijstaande woning Het Spijk

Geplaatst in Bouwlocaties en getagd met .