Aalden (Aelderhooghe)


In Aalden zijn, op de locaties van de voormalige lagere school en sporthal, acht unieke bouwkavels gerealiseerd. Deze rustige, groene omgeving met de dorpsvoorzieningen van Aalden en Zweeloo kan uw woonomgeving worden. Een unieke locatie om uw nieuwe woning te bouwen.

De acht beschikbare bouwkavels worden bouwrijp verkocht. Dit betekent dat wanneer de koper in het bezit is van een onherroepelijke omgevingsvergunning en de bouwkavel in eigendom heeft, gestart kan worden met de bouw van de woning. Alle nutsvoorzieningen, gas/water/electra, zijn aanwezig. Via www.aansluitingen.nl kan een aanvraag om aansluiting worden gedaan.

Op de bouwkavel kunt u een woning volledig laten ontwerpen door ons. Het plangebied
sluit qua sfeer en beleving aan bij het beschermde dorpsgezicht van Oud Aalden. De acht bouwkavels variëren in grootte. Ook de nieuw te bouwen woningen variëren in grootte, hoogte en volume. U heeft de keuze uit het bouwen van een schuurtype of een boerderijtype. De twee types staan naast elkaar en gedraaid ten opzichte van elkaar, zodat er een fraaie afwisseling ontstaat.

Op alle bouwkavels kan een vrijstaande woning gebouwd worden. Twee bouwkavels bieden de mogelijkheid om de woning te splitsen (nummers 3 en 4). Op deze kavels dient een boerderijtype gebouwd te worden. Het hoofdgebouw is te splitsen in twee woningen. Te denken valt bijvoorbeeld aan woningen waar ten behoeve van mantelzorg twee gezinnen wonen. Beide woningen maken van één inrit gebruik.

Voor meer informatie voor de mogelijkheden op deze bouwkavels neem vrijblijvend contact met ons op (0524-22 24 60) of per e-mail (info@b-tam.nl)

Inmiddels is B-TAM ook bezig met de eerste woning op plan Aelderhooghe:
Nieuwbouw vrijstaande woning kavel 2

Geplaatst in Bouwlocaties.